Spooktocht Usquert 2023

 

Wil je deelnemen aan de tocht dan kan jij je vanaf september opgeven bij de organisatie van spooktocht Usquert.

 

In oktober 2023 zijn in totaal ca 360 tickets te verkrijgen. Je kunt wel inschrijven ter plaatse maar om zeker van deelname te kunnen zijn raden wij aan om dit online van te voren te doen.

 

De organisatie wijst jou en je eventuele gezelschap toe aan een groepje van minimaal 8 tot maximaal 11 personen toe op een tijdstip door jou als voorkeur opgegeven. Je mag ook 8 of meer personen tegelijk inschrijven, we voegen dan niemand bij je eigen groepje toe. Via deze link kan je zien welke tijdstippen nog beschikbaar zijn.

 

Start is vanaf 18:30u tot 19:00u voor de milde tocht bij schemer. Vanaf 19:30u tot 23:22u starten we voor de ruige tocht in het duister.

Vanaf 15-jarige leeftijd bedraagt de toegang 7,- per persoon inclusief consumptie bij terugkomst.

Tot en met de leeftijd van 14 jaar bedraagt de toegang 3,- p.p. inclusief consumptie en zakje snoep bij terugkomst uit de tocht. Minimaal 1 volwassen begeleider op twee deelnemers die 14 jaar zijn of jonger en minimaal 1 begeleider op 1 deelnemer van 8 jaar of jonger. Voor informatie over leeftijden en begeleiding zie algemene voorwaarden.

 

Na inschrijving meld jij jezelf en je eventuele gezelschap in oktober aan ca. 15 minuten voor je doorgekregen starttijd.

 

Met een tussenpoze van 7,5 min. vertrekt elke volgende groep.

 

Bij deelname ga jij akkoord met de algemene voorwaarden en houd jij je aan een paar standaard omgangsregeltjes met de 'spoken' en de organisatie van de Spooktocht Usquert.

 

Wil jij weten of er nog meer spooktochten in de provincie Groningen in 2022 te bezoeken zijn? Klik dan hier om te zien waar en wanneer deze plaatsvinden.